Lemonex & Lemonex Advance

Bersedia untuk kurus?

Lemonex
Sebelum kita cita pasal produk, jom layan video Enot dulu...

Lemonex - Minuman Detox Lemon No 1 Di Malaysia

Nak Kurus Tanpa Sengaja?

Lebih 30,000 orang di Malaysia telah mencuba dan yakin dengan kebaikan detox bersama LEMONEX. Anda bila lagi?

Lemonex

Apa itu Lemonex?

Lemonex adalah minuman campuran botani lemon yang sangat berkesan membantu anda menjadi kurus dan sihat secara selamat. Lemonex sangat berkhasiat dalam melancarkan pencernaan, menstabilkan tekanan darah tinggi dan detoksifikasi racun dalam tubuh. Lemonex kaya dengan Vitamin C yang membantu menyikirkan lemak dan secara tak langsung menurunkan berat badan anda.


Kelebihan Lemonex

  • Tidak perlu berlapar
  • Tidak wajib bersenam
  • Cepat mencairkan lemak
  • check
    Metabolisma cepat naik
  • check
    Detox
  • check
    Tenaga bertambah
  • check
    3x lebih pantas melangsingkan badan
  • check
    3x lebih pantas kecilkan perut
  • check
    Kurus dalam masa 30 hari

4 Bahan Utama Yang Terkandung Dalam Lemonex

GRAPEFRUITS ( Buah limau Gedang )
  • Grapefruits atau buah limau gedang ini sangat berkesan dalam menyingkirkan berat badan.
  • Komponen dalam grapefruits ini membantu untuk mengaktifkan enzim AMPK yang menggalakkan pembakaran lemak dengan meningkatkan kadar metabolisme badan.
LEMON
  • Lemon membantu membakar kalori dalam badan melalui peningkatan metabolisme badan.
  • Ia meningkatkan kadar percernaan karbohidrat dalam badan dan seimbangkan kadar gula dalam darah
  • Dengan itu, ia  mengurangkan penyimpanan lemak dalam badan.
CITRIC ACID
  • Citric acid/Vitamin C adalah antioksida yang meningkatkan kadar metabolisma dan membakar lemak tahap maksimum.
  • Menurut hasil kajian, semakin tinggi Vitamin C dalam badan, semakin besar peluang untuk membakar lemak ketika bersenam.
NANO SUGAR
  • Nano sugar adalah partikel halus sucralose. Ia pengganti terbaik untuk gula biasa.
  • Nano sugar mengandungi nilai kalori dan karbohidrat yang rendah.
  • Jadi ia mengurangkan jumlah gula yang bakal ditukarkan kepada lemak dalam badan.

Nak lagi power dari Lemonex?

Memperkenalkan LEMONEX ADVANCE....

Dapatkan kebaikan yang sama untuk menguruskan badan seperti Lemonex biasa tetapi dengan TAMBAHAN fungsi MENCERAHKAN DAN MENEGANGKAN KULIT.

LemonexAdvance

Harga Lemonex Advance RM189.00. Tawaran SPECIAL untuk hari ini, kami memberikan anda tawaran harga runtuh LEMONEX ADVANCE dengan harga RM140.00 SAHAJA TERMASUK FREE POSTAGE + FREE SHAKER. Anda jimat RM49.00. Jangan lepaskan peluang hari ini. Bila-bila masa sahaja kami akan TUTUP tawaran istimewa ini. Sila klik Whatsapp link dibawah sekarang sebelum tawaran ini tamat!

Kenapa anda harus membeli Lemonex dari kami?

thumbs-o-up

100% MONEY BACK GUARANTEE

  • Kami jamin 100% Lemonex yang kami jual adalah Original dari Bot Industries International Sdn Bhd atau wang anda dikembalikan!
  • Kepada pelangan yang berat badan dalam kategori obese (BMI > 30), kami jamin anda akan turun berat badan sekurang-kurangnya 1 KG dalam tempoh 1 bulan bila anda minum Lemonex atau wang anda dikembalikan! Check BMI anda di https://www.calculator.com.my/bmi-calculator
  • Penjual-penjual yang jual murah tu boleh grenti money back tak? Sayangi lah diri anda. Jangan terpedaya dengan produk tiruan dari penjual-penjual yang tak bertanggung jawab.
  • star
    Kami di EShop69 Sdn Bhd adalah syarikat Sendirian Berhad yang diregister dengan SSM. Semua barangan yang kami jual adalah dijamin Original dan berkualiti.

Cara-cara kenal pasti Lemonex Original atau Lemonex tiruan

Lemonex

Harga pasaran untuk Lemonex original adalah RM139.00 sebotol. Berhati-hati dengan penjual yang menjual Lemonex dengan harga yang jauh lebih rendah dari harga pasaran.


Ada yang jual bawah RM60.00, kami yang beli direct dari HQ pun tak boleh dapat harga murah macam tu, jadi mana logiknya dia orang boleh jual harga runtuh macam tu.


Kalau grenti 100% original dan boleh disahkan oleh HQ, meh sini, saya nak borong banyak-banyak :-)

Testimoni

***Disclaimer: Result may vary based on individual

Sijil Halal & KKM

Anda berminat nak mencuba Lemonex Original dengan kami?

Harga sebotol Lemonex Original ini ialah RM179.00 sebotol. Tapi hari ni saya bagi SPECIAL DISCOUNT RM139.00 sebotol + FREE Shaker + FREE Postage. Kami juga ada menyediakan perkhidmatan Cash On Delivery (COD) untuk area sekitar Kuala Lumpur secara PERCUMA. Anda boleh Whatsapp direct dengan kami melalui butang dibawah untuk order atau sebarang pertanyaan. Kami sedia membantu anda bila-bila masa sahaja. Terima kasih.

Copyright EShop69.com 2018